Frama is de partner voor alle postzaken

Ervaar het ook en lees wie er al voor zijn gegaan

Succesverhalen

Zien is geloven dat begrijpen wij maar al te goed. Wie kan er nou beter vertellen hoe u kunt profiteren van de producten en diensten van Frama? Juist dat zijn onze klanten! Graag laten wij onze klanten aan het woord om u te overtuigen van onze mogelijkheden.

Wendy Baelen
Administratief medewerkster

"Sinds we de frankeermachine van Frama gebruiken levert ons het enorme tijdswinst op en hoeven we ons geen zorgen te maken om de stock van de postzegels. Dat in combinatie met de couverteermachine van Frama zorgt ervoor dat wij al onze mailings, facturen en andere poststukken sneller de deur uit kunnen doen. Daarnaast zijn wij zeer tevreden over de snelle en vriendelijke service bij Frama."

Daphmé van der Linden
Customer Service


"Sinds 2013 zijn wij klant van Frama en hebben wij altijd een goede band gehad. Als er wat is komen ze direct langs maar vooral de besparing die wij realiseren met de Ecomail frankeermachine voor onze post naar Belgie, Nederland en Luxemburg spreekt ons erg aan."

Thierry Falcke
Aankoper

"Met 71 winkels in heel België, een top internet site en 320 poststukken per dag moeten wij een frankeermachine hebben waar wij 100% op kunnen vertrouwen. We zijn nu zo'n 20 jaar trouwe klant bij Frama en zij innoveren ook mee met onze markt. We zijn daarom onlangs overgestapt op het nieuwe frankeren met Frama+. Daarmee werden wij voorzien van de Matrix F4 Frama frankeermachine waarmee we wel 80.000 afdrukken per jaar kunnen maken. En Frama+ is bovendien inclusief inkt en service waardoor onze business gewoon door kan gaan."

Christophe Wilms
Verantwoordelijke inkoop


"Het feit dat handelingen nu in grote aantallen geautomatiseerd worden afgehandeld en de prijs lager is, maakt Parcel voor ons de juiste oplossing."