Frankeer uw post met een frankeermachine

Stuurt u dagelijks post of meerdere keren per maand grotere hoeveelheden (bijvoorbeeld nieuwsbrieven, facturen, offertes of brochures)? Dan is een frankeermachine dé manier om uw post te versturen. Door middel van het frankeren van al uw post bespaart u tijd en geld. Al vanaf 5 poststukken per dag is een frankeermachine rendabel. Heeft u minder post? Dan kan de efficiëntie van de frankeermachine nog steeds erg waardevol voor u zijn.

De frankeermachine

Een frankeermachine is een apparaat die een frankeerstempel zet op een poststuk. Hierdoor hoeft u niet langer postzegels te plakken. Een frankeermachine werk heel eenvoudig, met één druk op de knop selecteert u het juiste tarief of u maakt gebruik van de gekoppelde weegschaal. Vervolgens legt u uw poststuk in de frankeermachine en deze wordt automatisch doorgevoerd en gefrankeerd. Met de frankeermachine kunt u verschillende poststukken frankeren. Zowel (inter)nationale brieven, aangetekende brieven, Masspost en pakketten. Echter raden wij aan om pakketten via Frama Parcel te versturen.

De pluspunten

  • Nooit meer naar het postkantoor om postzegels te kopen
  • Met het Non prior tarief besparen op dagelijkse post
  • Alle tarieven staan in de frankeermachine nooit meer te veel of te weinig frankeren
  • Gedetailleerde rapportering van de portokosten

Stuurt u dagelijks post zoals facturen, offertes of brochures? Een frankeermachine helpt u bij het frankeren van al uw post en bespaart u tijd en geld. Al vanaf 5 poststukken per dag is een frankeermachine rendabel.

Tarieven frankeermachine

Met een frankeermachine hoeft u niet langer naar het postkantoor om postzegels te kopen. De machine kent alle tarieven dus u frankeert niet langer te veel of te weinig. Met het non-prior tarief kunt u tot 26% besparen op uw dagelijkse post. Wilt u alle frankeringstarieven zien? Consulteer dan bpost.

bpost

Kiest u voor de voordelen van een frankeermachine dan wordt de toelatingsaanvraag, het opladen van frankeertegoed en uw facturen geregeld door bpost. Frama België is gecertificeerd partner van bpost. De frankeermachines van Frama staan op de lijst met erkende frankeermachines van bpost. Vaak heeft u de keuze om deze te huren of te kopen. Het huren van een frankeermachine door middel van een abonnement is in de meeste gevallen het voordeligst.

Wilt u meer informatie over de frankeermachine en de mogelijkheden die Frama biedt? Bekijk dan ons alles in één abonnement.

Meer informatie

U heeft al een Frama frankeermachine vanaf €9,95 per maand. Wilt u meer informatie over de frankeermachine en de mogelijkheden? Neem dan contact op voor advies op maat.