ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Loading...

Samen staan we sterker

Quadient heeft per 1 februari 2024 100% van de aandelen van de Frama Groep verworven. Frama en Quadient bundelen hun krachten voor de toekomst op het gebied van postverwerking in Nederland en Europa.

Geen zorgen: ondanks deze verandering, zullen onze dienstverlening, producten en jouw contracten gewoon blijven zoals je gewend bent.

Frama het online verzendplatform

Veelgestelde vragen

We hebben de belangrijkste vragen voor je op een rij gezet.

Quadient is toonaangevend in het helpen van bedrijven bij het creëren van betekenisvolle, gepersonaliseerde connecties via fysieke en digitale kanalen. Vertrouwd door meer dan 400.000 klanten wereldwijd, richt Quadient zich op drie belangrijke oplossingen:

- Mail-Related Solutions
- Parcel Locker Solutions
- Intelligent Communication Automation

Ga voor meer informatie over Quadient naar de website.

Quadient is wereldwijd marktleider in mailingoplossingen en Frama is al meer dan tien jaar een sterke partner van Quadient (voorheen Neopost).

Met de integratie van Frama binnen Quadient kunnen Frama-klanten profiteren van een uitgebreid oplossingenportfolio dat het resultaat is van jarenlange ervaring en innovatie in de documentmanagementmarkt.
Dit omvat entry-level tot high-end mailsystemen, digitale mailoplossingen en SaaS-cloudgebaseerde documentbeheeroplossingen.

Quadient zet zich in voor dezelfde hoogwaardige diensten als Frama en is een wereldwijde speler met een solide financiële positie, waardoor schaalbaarheid en langetermijnzichtbaarheid voor klanten met langetermijncontracten gegarandeerd zijn.

Frama blijft de bestaande producten en diensten voorlopig faciliteren. Heb je daar vragen over dan kun je nog steeds bij ons terecht, we helpen je graag.

Het bestellen van voorraden zal voorlopig niet veranderen. Je kunt dit op de gebruikelijke manier blijven doen.

De betalingsmethode zal voorlopig niet veranderen.

Nee, Quadient levert de services aan de Quadient machines. Frama zal de services leveren aan de Frama machines.

Voor algemene vragen kun je nog steeds contact opnemen met Frama, er verandert voorlopig niets.

Er verandert voorlopig niets aan de prijs van je abonnement of onderhoudscontract, behalve de jaarlijkse indexering.

De overname van Frama door Quadient is een uitstekende gelegenheid om de krachten en middelen van beide bedrijven te bundelen. Door samen te werken willen we producten en diensten van hoge kwaliteit blijven leveren en jou uitzonderlijke klantenondersteuning bieden. Dit is wat het voor jouw betekent:

- Verbeterd dienstenaanbod en productaanbod
- Toegang tot gecombineerde expertise en middelen
- Toewijding aan uitzonderlijke klantenondersteuning

Er verandert niets aan jouw bestaande service contract. Frama blijft de Frama producten en oplossingen servicen zoals je gewend bent.

Voor technische ondersteuning kun je nog steeds contact opnemen met Frama. Je kunt bellen naar 0183 635 777 of een e-mail sturen naar info@frama.nl

Er verandert niets aan jouw huidige contract.

De manier waarop gefactureerd wordt zal voorlopig niet veranderen.

Je accountgegevens blijven voorlopig ongewijzigd.

Je automatische incasso verandert voorlopig niet.

We houden de naam Frama totdat het integratieproces is afgerond.
Daarna zullen we onder één merknaam opereren: Quadient.