Modern en onbezorgd post versturen bij dalende volumes

10 januari 2017

Op dit moment worden er in België iedere week vele miljoenen poststukken verstuurd. Zelfs Google verstuurd kortingscoupons per post. Want ook het grootste digitale reclamenetwerk ter wereld realiseert zich dat het vinden van nieuwe klanten beter gaat per post, ook al maakt de ontvanger wel 100 keer per dag gebruik van uw website.

Post heeft echter de afgelopen jaren harde klappen gekregen. Dalende volumes bij voornamelijk transactionele zendingen. Dat is niet zo gek, het is gewoon makkelijker om een factuur per e-mail te versturen. Fysieke post wordt ook door praktisch iedereen als duur ervaren, maar weet u bijvoorbeeld wat het tarief is voor het versturen van 5000 brieven van 22 gram? Daarnaast is de prijs van de postzegel in de afgelopen jaren enorm gestegen en ervaart iedereen de post als duur. Terwijl de postzegel maar 5% is van het totaalvolume maar wel goed is voor 90% van de beeldvorming.

Wilt u besparen op uw portokosten en onbezorgd post versturen bij dalende volumes?

Stap over op het moderne frankeren waarmee u klaar bent voor de toekomst en gratis online inzicht krijgt in al uw dagelijkse poststromen waarmee u grip krijgt op uw kosten. Frama denkt graag met u mee en biedt daarom een moderne alles in één frankeer oplossing zonder verborgen kosten. Met Frama + heeft u een postverwerker op uw bureau die alles kan frankeren: brieven, pakketten, aangetekend, binnen Belgie en ver daarbuiten! Daarnaast geeft Frama+ u gratis inzicht in uw poststromen en sturen wij ook automatisch de inkt gratis naar u op.

"Toen ik startte met mijn nieuwe baan zag ik altijd op tegen het moment om de post te doen. Het postzegels plakken kostte veel tijd. Sinds ik Frama gebruik, heb ik zelfs tijd over. Mijn eigen postkantoor naast mijn bureau. Het is niet alleen gemakkelijk, ik bespaar ook nog eens op mijn portokosten. En nu is ook de online portal MijnFrama beschikbaar waar ik de supplies voor mijn frankeermachine bestel in de shop. Dat is Frama voor mij!"

Alles in één

Zonder te investeren heeft u een complete frankeermachine inclusief LAN aansluiting voor een vast bedrag per maand. Zo hoeft u geen analoge telefoonlijn meer te hebben om verbinding te maken. Met de F-link staat uw machine altijd in verbinding via een IP verbinding. Als u overstapt op Frama+ heeft dit vele voordelen voor u. Wanneer u overstapt:

  • Heeft u één helder concept voor een vaste prijs per maand
  • Is de inkt inbegrepen in het abonnement
  • Betaalt u geen onderhoudskosten en tariefwijzigingen
  • Kunt u flexibel uw eigen reclame toevoegen op de enveloppe

Stap over op het nieuwe frankeren en bespaar tot maar liefst 11% op uw portokosten. U krijgt een moderne frankeermachine gecombineerd met een modern abonnement! Nooit meer extra betalen voor tariefswijzigingen en een looptijd van slechts 12 maanden. Zo houdt u de flexibiliteit om uw abonnement naar boven of beneden bij te stellen wanneer uw poststroom in ontwikkeling is. Wilt u ook zorgeloze poststromen? Onze service! Frama is de expert op het gebied van poststromen met een high service level zonder verborgen kosten.