ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Loading...

Wij zijn Frama

Benieuwd naar wie wij zijn en wat we doen?
Lees dan snel verder.

12500 klanten

BE en NL

50 jaar ervaring

In de postmarkt.

Frama Belgium bvba

PostNL partner

Officiële partner.

De verzendoplossing voor elk bedrijf

Dat is Frama in een notendop. Vereenvoudig je processen en bespaar zeeën van tijd. Dit doen we met ons verzendplatform en een bevlogen team van postkenners, die jou écht verder helpen.

Wij zijn de optimale schakel tussen verzender en ontvanger voor iedere onderneming. Dit doen we met gebruiksvriendelijke oplossingen voor post- en pakketverwerking.

Inzicht in de status van jouw pakketten met verzendplatform

Wat doen wij?

Frama is al meer dan 50 jaar actief in de postbranche. Waar we vroeger vooral bekend stonden om onze frankeermachines, zijn we tegenwoordig de verzendoplossing voor ieder bedrijf. Door onze jarenlange ervaring en expertise bewegen wij nauw mee met de ontwikkelingen in de dynamische postmarkt. En daar pluk jij de vruchten van.

Iedere ondernemer is anders. Dat vereist maatwerk. Naast de frankeermachine ontwikkelden we een verzendplatform waarmee jij eenvoudig al je postzaken regelt en verstuurt. Of dat nu een (aangetekende) brief, pakket, of partij is.

Er bestaan veel platformen waar je óf een pakketje óf een brief kunt verzenden, maar bij Frama zijn de mogelijkheden eindeloos. Die veelzijdigheid maakt ons uniek.

12500 +

Tevreden klanten

50 jaar

PostervaringMissie

Door je verzendproces efficiënter in te richten bespaar je tijd, geld en onnodige frustraties. Doe je het goed, dan wordt groeien makkelijker én leuker. Maar hoe doe je dat? Dat hangt af van je onderneming.

Het is onze missie om jou te helpen met een verzendoplossing op maat. Om je in te laten zien hoe je kunt groeien door brieven en pakketten nog sneller de deur uit te krijgen, of door het aantal retourzendingen te verminderen.

Waar je je ook bevindt in je ondernemersreis: wij helpen jou verder met advies op maat en de juiste tools.

Visie

De postmarkt is continu in beweging. Momenteel vindt een duidelijke verschuiving plaats van fysieke post naar digitale alternatieven. Dit is van invloed op onze marktbenadering, evenals het toenemende volume van het aantal pakketten dat wordt verzonden.

Wij zien de transitie van frankeermachine- naar allround serviceverlenende organisatie waarbij alle aspecten van postverwerking worden aangeboden, als toekomst. Graag delen wij onze kennis om de kwaliteit van de interactie tussen jou en jouw klanten sterker en persoonlijker te maken. Hierbij staan integriteit in communicatie centraal.